Τι είναι το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον»;

Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους πολίτες προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του.

Το πρόγραμμα “Εξοικονομώ” ή γνωστό κι ως “Εξοικονόμηση κατ’οίκον”, ειναι ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα απο το ΕΣΠΑ, το οποίο σας παρέχει επιδότηση εως και το 70% της συνολικής δαπάνης που θα πραγματοποιηθεί για την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες, οι οποίοι εντάσσονται σε τρεις κατηγορίες εισοδήματος.

Πίνακας

Τα Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  • Έρχεστε σε επαφή μαζί μας, ώστε συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει ολοκληρωμένα για το πρόγραμμα καθώς και θα απαντήσει σε κάθε σας απορία.
  • Εξειδικευμένος, ενεργειακός μηχανικός επισκέπτεται τον χώρο σας, καταγράφει τις ανάγκες σας και σας παρουσιάζει τις δυνατές λύσεις, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας απαιτήσεις.
  • Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία δημιουργίας φακέλου και των απαιτούμενων πιστοποιητικών, προκειμένου να λάβει θετική απάντηση το αίτημά σας, για την ένταξή σας στο πρόγραμμα.
  • Κατασκευάζουμε με τους συνεργάτες μας το έργο και σας το παραδίδουμε ολοκληρωμένο, καλύπτοντας όλες τις επιθυμητές παρεμβάσεις.

Ο μέγιστος επιλέξιμος προϋπολογισμός των παρεμβάσεων (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) που αποτελεί επιλέξιμη δαπάνη για το Πρόγραμμα, δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 15.000€ ανά ιδιοκτησία.

01
04
02